Slide background

Assortiment – kwaliteitssystemen

Wij zoeken onze runderen zelf uit en produceren daarom al onze rundvleesproducten op een bewuste wijze. Derhalve hechten wij ook belang aan goede en sluitende kwaliteitssystemen. Kouwenhoven Vlees is Global Red Meat-Standard (GRMS) gecertificeerd. GRMS is erkend door de Global Food Safety Initiative (GFSI).
Jaarlijks worden wij gecontroleerd door externe partijen, zoals ISA Cert en het NVWA, maar ook onze afnemers controleren ons of wij de gestelde richtlijnen op de juiste manier toepassen. Zowel in het handboek als op de werkvloer.

Kouwenhoven Vlees B.V.-2018-GRMS4.2-Certificate

Kouwenhoven Vlees is gespecialiseerd in het verwerken van Biologisch rundvlees. Wij zijn gecertificeerd door Skal Biocontrole. Skal Biocontrole is een onafhankelijke organisatie voor het toezicht op de biologische productie in Nederland. Skal Biocontrole houdt op doelmatige en efficiënte wijze toezicht op de biologische productie in Nederland, zo ook op de productie van Kouwenhoven Vlees. Daarmee wordt bijgedragen aan de betrouwbaarheid van de Nederlandse bio-sector.

Kouw.SKAL 2019 certificaat