Slide background

Liefde voor het dier

garandeert de kwaliteit van ons vlees

Al bijna 50 jaar rundvleesleverancier

Al bijna 50 jaar staat Kouwenhoven Vlees garant voor kwaliteit en service. Met ruim 30 medewerkers verwerken wij wekelijks 300 runderen.
De runderen worden verwerkt in het luxe segment: klasse R tot E.

Van de 300 wekelijks verwerkte runderen, slachten wij ongeveer 150 stuks in verschillende slachthuizen, in o.a. Epe en De Hoef.
Al deze runderen komen van onze vaste mesters.
De snitten, de totale manier van het kant-snijden van het rund, worden naar de wens van de klant ingevuld tot en met de 4e snit.

Kouwenhoven Vlees levert onder meer aan:
  • Slagerijen;
  • Supermarkten;
  • Vleeswarenindustrie;
  • Snackindustrie.

De krachtpunten van Kouwenhoven Vlees zijn:
  • Platte organisatie, wij hebben korte lijnen;
  • Eigen inkoop van de runderen;
  • Eigen verkoop van al het rundvlees;
  • Eigen vervoer;
  • Geen massaproductie;
  • Klantgerichte snitten;
  • Vaste mesters, vaste kwaliteit.

Geen kwantiteit maar kwaliteit!